Cine suntem

Aceasta companie este rodul si materializarea multor ani de experinta acumulati de fiecare dintre noi: actionari, cei care  asiguram managementul si personal angajat care ofera suportul si solutiile tehnice.
EUROPASPED LOGISTICS  a fost infiintata in anul 2016 avand ca obiect de activitate principal: Alte activitati anexe transporturilor mai cunoscut in domeniu sub numele: CASA DE EXPEDITII.
Domeniul CARGO a fost preocuparea noastra principala in decursul ultimilor 10 ani.
EUROPASPED LOGISTICS isi propune sa ofere solutii de transport si logistica, sa fie partenerul tau de incredere intr-un domeniu atat de necesar si interesant : TRANSPORTUL DE MARFURI.
Pe scurt noi suntem cei care : ASIGURAM  SUCCESUL  AFACERII  TALE

Misiunea noastra

  • Garantam promptitudine, calitate si securitatea transportului pana la livrare
  • Asiguram o relatie de afaceri bazata pe respect si preocuparea fata de profitul partenerilor nostri
  • Garantam calitatea serviciilor post-transport prin livrarea corecta si la timp a documentelor pentru finalizarea operatiunilor
  • Asiguram parteneriate loiale si pe termen lung

Ai nevoie de o solutie de transport personalizata?

Echipa noastra

Activam dupa un model flexibil de Logistica, folosind numai operatorii de transport de calitate, pentru a ne asigura că veți beneficia de un nivel mai bun al serviciilor, o mai mare flexibilitate si livrari intr-un timp definit.

Experienta noastră în managementul transporturilor ne permite să proiectam soluții care să răspundă nevoilor fiecarui client in parte.

Contracte incheiate
Clienti externi
Flota proprie
Oameni in echipa